Lijsttrekker Carlos geïnterviewd door OOG TV bij het Groninger Forum

Maandag 31 januari was onze lijsttrekker Carlos Bril voor het eerst in beeld bij OOG TV. Bij het Groninger Forum hield hij een warm pleidooi voor een grotere betrokkenheid van de inwoners bij ingrijpende plannen in hun leefomgeving. Er moet, met name in het historische hart van de stad, echt wat te kiezen zijn en dan niet enkel uit modernistische varianten zoals bij het Groninger Forum het geval was. In 1991 ging, bij het nabijgelegen Waagstraat-project, de voorkeur van ruim 80% van de stemmers uit naar het historiserende ontwerp van de Italiaanse architect Natalini en duidelijk niet naar de drie modernistische alternatieven die het elk slechts met een paar procentjes moesten doen. 

Als u op het plaatje hieronder klikt, kunt u het interview zien.